Περισσότερα για εμάς

Το Meat the Stars είναι ένας χώρος που έχει δημιουργηθεί με πολύ αγάπη και προσοχή. Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία. Η τεχνογνωσία και ο σεβασμός στο προϊόν μας οδήγησε στο να συνθέσουμε αυτό το μενού.

Η Χριστίνα Λαμπίρη & o σύζυγος της Θανάσης Αδαμόπουλος (πρώην δήμαρχος Πικερμίου) δημιούργησαν ένα ξεχωριστό σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του καλού κρέατος!

Σας περιμένουμε καθημερινά!

Η ικανοποίησή μας είναι το χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπο του κάθε πελάτη μας!

 

Πάρτε μια γεύση

Beef Carpaccio! Τραγανή πάπια με σαλάτα coleslaw & πατάτες country! Ελληνικό παραδοσιακό μοσχαρίσιο κρέας “καβουρμάς” με τηγανητό αυγό ελευθέρας βοσκής! Θέλετε περισσότερα;

Monolith Grill.. Η διαφορά μας!

To Monolith ενσωματώνει τις δυνατότητες από josper, smoker, grill και πέτρινο φούρνο σε ένα. Μπορεί να φτάσει σε θερμοκρασίες από 70οC έως και 450οC, αλλά έχει την δυνατότητα να ψήνει κλειστό χωρίς το φαγητό να έρχεται σε επαφή με τον αέρα. Πρόκειται λοιπόν για έναν νέο τύπο ψησίματος με εξαιρετικά αποτελέσματα για ψημένα, καπνισμένα, ζουμερά και καθαρά κρέατα... και όχι μόνο!

ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Tripadvisor και Facebook

Επικοινωνία

Meat The Stars

Εδώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με μία από τις έμπειρες ομάδες μας που θα έρθουν σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν και μπορούν μετά χαράς να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας. Αξιολογούμε τις ανταποκρίσεις σας, τα σχόλια και τις προτάσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε απορίες σχετικά με την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

  • Meat the Stars Steak House

  • Διεύθυνση: Λεωφ. Μαραθώνος 63, Πικέρμι, Αττική, 19009

  • Τηλέφωνο:: +30 21 0603 9417

  • Email: info@meatthestars.gr

  • Like us on Facebook