Λίγα λόγια για εμάς...

Το Meat the Stars είναι ένας χώρος που έχει δημιουργηθεί με πολύ αγάπη και προσοχή. Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία. Η τεχνογνωσία και ο σεβασμός στο προϊόν μας οδήγησε στο να συνθέσουμε αυτό το μενού.

Η Χριστίνα Λαμπίρη & o σύζυγος της Θανάσης Αδαμόπουλος (πρώην δήμαρχος Πικερμίου) δημιούργησαν ένα ξεχωριστό σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του καλού κρέατος!
Σας περιμένουμε καθημερινά!

Η ηθική μας ικανοποίηση είναι το χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπο του κάθε πελάτη μας.

 

Πάρε μια γεύση

Beef carpaccio!
Crispy Duck with coleslaw salad & country potatoes!
Hellenic traditional beef “kavourmas” with free range fried egg!
Want more….?

Monolith Grill...Η διαφορά μας

To Monolith ενσωματώνει τις δυνατότητες από josper, smoker, grill και πέτρινο φούρνο σε ένα. Μπορεί να φτάσει σε θερμοκρασίες από 70οC έως και 450οC, αλλά έχει την δυνατότητα να ψήνει κλειστό χωρίς το φαγητό να έρχεται σε επαφή με τον αέρα. Πρόκειται λοιπόν για έναν νέο τύπο ψησίματος με εξαιρετικά αποτελέσματα για ψημένα, καπνισμένα, ζουμερά και καθαρά κρέατα και όχι μόνο.

ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Tripadvisor και Facebook

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Meat The Stars

Εδώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με μία από τις έμπειρες ομάδες μας που θα έρθουν σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν και μπορούν μετά χαράς να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Αξιολογούμε τις ανταποκρίσεις σας, τα σχόλια και τις προτάσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε απορίες σχετικά με την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.