Το Μενού Μας
-
Ταλαγάνι
Τυρί Ταλαγάνι στην σχάρα με σπιτική μαρμελάδα εποχής
-
Τυροκροκέτες
Τυροκροκέτες με γραβιέρα Κρήτης, κίμινο, και σπιτική μαρμελάδα φρούτων εποχής
-
Μανιτάρια άγρια του βουνού
άγρια μανιτάρια λουκάνικο chorizo,κατσικίσιο τυρί ωρίμανσης με τρούφα
-
Κεφτεδάκια
Μοσχαρίσια κεφτεδάκια με γιαούρτι & sauce BBQ
-
Μπουρεκάκια κολοκυθιού
Ταγανά μπουρεκάκια κολοκυθιού, με φέτα Καλαβρύτων, μάραθο ,φρέσκο δυόσμο και sauce από καπνιστό τυρί
-
Ποικιλία από λουκάνικα
Σουτζούκι, chorizo, black angus, πικάντικο χοιρινό, μουστάρδα, ψητή πιπεριά Φλωρίνης, ποντιακό λάχανο τουρσί, extra παρθένο ελαιόλαδο & ψητό λεμόνι
-
Συκώτι μόσχου γάλακτος
Συκώτι στο μονόλιθο, φύλλα άγριας ρόκας, πικάντικη Γραβιέρα Κρήτης, extra παρθένο ελαιόλαδο & λεμόνι
-
Plateau Τυριών
Ποικιλία από ελληνικά & διεθνή τυριά με chuttney πορτοκαλιού
-
Ταρτάρ από μοσχάρι
Φιλέτο μόσχου, κάπαρη, αγγουράκι τουρσί, σχοινόπρασο, μαγιονέζα τρούφας και αυγό ποσέ
-
Μοσχαρίσιο καρπάτσιο
Φιλέτο μόσχου μαριναρισμένο με μείγμα 4 μπαχαρικών, ανθό αλατιού, άγρια ρόκα, γραβιέρα Κρήτης, vinaigrette λεμόνι με αρώματα χειμερινής τρούφας
-
Τα μάτια
Βιολογικά αυγά μάτια με τηγανητές πατάτες rustic, σάλτσα βουτύρου και Δραμιτινό παστράμι
-
Meat the stars
Τραγανά πρώιμα φύλλα, ψητή γλυκιά πιπεριά, cranberries, τοματίνια Σαντορίνης, καραμελωμένοι ξηροί καρποί, πορτοκάλι, ρόδι, vinaigrette μελιτζάνας & ψητό μανούρι.
-
Ρόκα-Σπανάκι
Σαλάτα από φύλλα άγριας ρόκας, σπανάκι νέας σοδειάς, μανιτάρια Champignon, Σαν Μιχάλη Σύρου, τραγανό prosciutto προβατίνας, φράουλες & ημίλιαστη τομάτα
-
Ελληνική
Ώριμες τομάτες, ελιές, κάπαρη, κρεμμύδι, πιπεριές, αγγούρι, κρίταμος, παξιμάδι χαρούπι & ξύγαλο Κρήτης
-
Caesar´s Salad
Ψητό στήθος κοτόπουλου, iceberg, τραγανό καπνιστό χοιρομέρι, croutons, λευκή sauce με άρωμα σκόρδου & Parmigiano Reggiano
-
Mozzarella
Μοτσαρέλα μπουφαλα με πολύχρωμα τοματίνια και βασιλικό
-
Μάγουλα Μόσχου
Παπαρδέλες, μάγουλα σιγομαγειρεμένα στον μονόλιθο, γραβιέρα Αμφιλοχίας
-
Ριζότο
Άγρια μανιτάρια, αρώματα τρούφας και παρμεζάνα
-
Σφακιανή μυζηθρόπιτα
Παραδοσιακή Σφακιανή μυζηθρόπιτα . θυμαρίσιο μέλι, καραμελωμένα καρύδια και μαυροκούκι
-
Ρολά καταίφι
Τραγανά φύλλα καταίφι, με μους από λευκά τυριά,κράνμπερυ,κουκουνάρι,θυμάρι,δυόσμο και μέλι
-
Angus beef burger
Μπιφτέκι από κιμά μοσχαρίσιο black angus 250γρ, καραμελωμένα κρεμμύδια, καπνιστό μπέικον, μαγιονέζα με πίκλες, μαρούλι, τομάτα, τυρί cheddar, πατάτες τηγανιτές,barbeque sauce & coleslaw salad
-
Angus King burger
Μπιφτέκι από μοσχαρίσιο black angus, βιολογικό τηγανιτό αυγό, μπέικον, καπνιστό τυρί, τηγανιτά κρεμμύδια, μαρούλι, τομάτα, blue cheese mayo, πατάτες country style & coleslaw salad
-
Chicken run burger
Τραγανό στήθος κοτόπουλου, emmental, μαγιονέζα, αγγλική μουστάρδα με sweet chilli, μαρούλι, τομάτα, ψητά λαχανικά,
-
Μοσχαρίσιο rib eye (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ)
Tο rib eye είναι η τρυφερή καρδιά μεταξύ 8ου & 12ου θωρακικού σπονδύλου, που μόλις αφαιρέσουμε το κόκκαλο, μας δίνει αυτό το υπέροχο κομμάτι κρέατος με άψογη κατανομή λίπους που ονομάζεται rib eye.
-
T-Bone Steak Γάλακτος ΟΛΑΝΔΙΑΣ)
Tο t bone steak είναι μια σύνθεση που περιλαμβάνει τμήμα των άνω μυών του κόντρα και των κάτω μυών του φιλέτου. Το κόκκαλο που τα ενώνει έχει το σχήμα Τ και σε αυτό οφείλει και την ονομασία του.
-
Picanha Black Angus (US) / ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΥ
Η πορτογαλική λέξη «picanha» (πικάνια) περιγράφει μια βραζιλιάνικη-τριγωνική (σφηνοειδή)-κοπή του βοδινού (ή αγελαδινού) κρέατος, στο οπίσθιο σημείο της ράχης του ζώου όπου βρίσκεται το «καπάκι του κιλότου». Πρόκειται για το τμήμα του rum steak,που εντοπίζεται ανάμεσα στις τελευταίες μπριζόλες του κόντρα και το κιλότο.
-
Σταβλίσια Μπριζόλα Ελληνική
Η μπριζόλα είναι ένα είδος κρέατος, το οποίο αποτελείται από μυϊκές ίνες και μπορεί και οστό, τα οποία έχουν κοπεί εγκάρσια. Η σταβλίσια είναι ένας ελληνικός όρος που παραπέμπει σε μεγάλο κομμάτι κρέατος.
-
Μοσχάρι φιλέτο
Το πλέον εκλεκτό, άπαχο και ακριβό μέρος του ζώου. Βρίσκεται από τη μέσα πλευρά της σπονδυλικής στήλης και ξεκινά από τα νεφρά. Κόβεται σε φέτες για ψήσιμο στη σχάρα.
-
Tagliata από κόντρα μόσχου ( Η Ιταλική)
Αναφέρεται κυρίως στον τρόπο κοπής του τεμαχίου, είναι κομμένο σε λεπτές φέτες, με άγρια ρόκα, ημίλιαστη τομάτα
-
Διάφραγμα BLACK ANGUS (US)
Tο μοσχαρίσιο διάφραγμα, στα γαλλικά onglet, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι κρέατος όχι ευρέως γνωστό, αλλά πραγματικά όποιος γνωρίζει το επιλέγει
-
Χοιρινή σταβλίσια Μπριζόλα
-
Αρνί κότσι σιγομαγειρευμένο στο φούρνο
Σιγομαγειρεμένο κότσι αρνιού στο φούρνο με πουρέ πατάτας
-
Μπιφτέκια Μοσχαρίσια BLACK ANGUS (US)
-
Φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο
-
Μπριζόλα Ελληνικού Μαύρου Χοίρου
-
Τυροκροκέτες
-
Κοτομπουκιές
-
Πέννες Μπολονέζ
Πέννες με μοσχαρίσιο κιμά
-
Mini burgers
-
Κεφτεδάκια
-
Creme brulee
Creme brulee με άρωμα μαστίχας και πορτοκάλι
-
Μους σοκολάτας
Μους σοκολάτας Μπαβαρουάζ πάνω σε τραγανή βάση
-
Μπακλαβάς
Χειροποίητος μπακλαβάς με παγωτό
-
LEMON PIE
Απαλή κρέμα με άρωμα λεμόνι, πάνω σε τραγανή βάση και σορμπέ βατόμουρο
-
AMERICAN STAR BROWNIE
Ζεστό brownie με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και παγωτό βανίλια
-
Παγωτό επιλογής / τ. ανά μπάλα
Ανάμεσα σε παγωτό λουκούμι, βανίλια, καϊμάκι και σοκολάτα (τιμή ανά μπάλα)
-
ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
-
ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΟΥΦΑΣ
-
ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Ή COUNTRY STYLE
-
ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΑΣΙΟΥ
-
ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΑΤΗ
-
BARBECUE
-
ΣΑΛΤΣΑ BEARNAISE
Σύμβολα Μενού:
Χορτοφάγος
Μπορεί να περιέχουν ξηρούς καρπούς